Радиосвязь. Доска объявлений. Форум

UR8LV.COM

иное

У Запорізькому радіоклубі відбулося засідання КТК (ФОТОРЕПОРТАЖ)

26.01.2020 23:25:42     883    Николай - UR6QV
У неділю, 26 січня, в Запорізькому радіоклубі відбулося перше засідання кваліфікаційно-технічної комісії (КТК) по Запорізькій області під головуванням досвідченого короткохвильовика Валерія Валентиновича Агєенка (позивний UT5PI).

До складу комісії увійшли відомі радіоаматори: завідувач кафедрою мікроелектронних інформаційних систем інженерного інституту Запорізького національного університету професор Сергій Хрипко (UR9QQ), технічний директор Запорізького радіоклубу Вольдемар Лєвченко (UR5QW), один з найстаріших радіоаматорів Запоріжжя Юрій Пирог (UT4QA), меценат та незамінний волонтер Запорізького клубу Євген Хіміч (UR0QE) та керівник організації, начальник колективної радіостанції (UR4QZZ) Микола Папіровський (UR6QV).

Молоді та перспективні радіоаматори Сергій Лащенко, Віталій Самокиш та Андрій Рябенко успішно склали кваліфікаційний іспит за програмою оператора аматорської радіостанції третьої категорії та невдовзі отримають свої персональні Дозволи на роботу в радіоаматорському ефірі.

Діючі активні радіоаматори Сергій Бадло (UR3QQJ), Михайло Мартиненко (UR3QOR) та Сергій Заїкін (UR3QFL) вирішили підвищити свій професійний рівень. Тепер після отримання Дозволів, за своїми знаннями та досвідом роботи наші колеги можуть здійснювати експлуатацію аматорської радіостанції як оператори другої категорії.

Іспити проходили у теплій, дружній атмосфері у формі бесіди. По завершенні заходу учасники не поспішали розходитися. Вони знайомилися один з одним, активно спілкувалися, обговорюючи різноманітні технічні питання.

Наступне засідання кваліфікаційно-технічної комісії відбудеться у неділю, 23 лютого, о 10:00 ранку. Чекаємо на всіх бажаючих!
Довідки за телефоном (098)494-46-85 – Валерій Валентинович.

73! de UR6QV / UR4QZZ Team
Запорізький радіоклуб
комментарии: 0     
Для того чтоб оставлять комментарии, вам нужно зарегистрироваться и/или войти под своим паролем
MENU