Радиосвязь. Доска объявлений. Форум

UR8LV.COM

иное

Заняття "3 японця в радіотехніці" (ВІДЕО)

25.02.2020 19:00:22     627    Николай - UR6QV
ПОСИЛАННЯ НА ВІДЕО

23 лютого відбулося перше заняття з циклу "Майстер-клас з виготовлення VHF/UHF антен в Запорізькому радіоклубi". Ведучим був відомий радіоаматор Сергій Бадло UR3QQJ - радіоінженер, програміст, шеф-редактор некомерційного видання "ПРОграммист", член редакційної ради та ведучий IT рубрики у журналі "Радиолюбитель".

ПОСИЛАННЯ НА ПОВНИЙ ЗАПИС ТРАНСЛЯЦІЇ

На оглядово-вступне заняття "3 японця в радіотехніці" (історія появи антени біжучої хвилі Uda-Yagi, огляд конструкції і принципу роботи, готові реалізації монобенд-антени і open-sleeve, вплив місцевих предметів на поляризацію сигналу, як працювати із супутниками, знайомство з векторним аналізатором nanoVNA і історія діаграми Міцухаші) завітало чимало дітей та дорослих. Діти проявили неабиякий інтерес та вже почали власноруч збирати антену "Yagi" для диапазонів 144/430 MHz. Як це було - дивіться у фото та на відео.

Всі згадані в евентi матеріали, включаючи програму MMANA з 3D STL-моделями і MAA-моделями антен, доступні за посиланням

Шановні запорожці і гості міста, чекаємо на Вас у Запорізькому радіоклубі за адресою: м. Запоріжжя, пр.Соборний 158Б, 8 поверх. Орієнтир - будівля, де розміщується обласний пенсійний фонд та обласна організація Товариства сприяння обороні (ТСО України).
комментарии: 0     
Для того чтоб оставлять комментарии, вам нужно зарегистрироваться и/или войти под своим паролем
MENU