Радиосвязь. Доска объявлений. Форум

UR8LV.COM

иное

Юних запоріжців вчили азбуці Морзе і тому, як збирати антени - сюжет телеканалу TV-5

25.02.2020 20:46:41     543    Николай - UR6QV
Діяльність Школи радіозв’язку та електроніки Запорізького радіоклубу невпинно розширюється. І вже відбулось перше заняття з виготовлення радіоантен. На нього завітали наші друзі з запорізького телеканалу TV-5 Ірина Дєдушева та оператор Олександр Гоц. Для наших вихованців Андрія Слюсара та Вані Гурова це був дебют на телебаченні!

ПОСИЛАННЯ НА ВІДЕО

Майстер-клас відбувся у неділю, 23 лютого. За годину діти під керівництвом наставника Сергія Бадло майже повністю зібрали антену. Для її виготовлення необхідні основа, алюмінієві трубки різної довжини та кріплення, роздруковані на 3D принтері. А після майстер-класу, для юних радіолюбителів влаштували заняття з вивчення Азбуки Морзе, яку ще з 19 століття використовують для передавання повідомлень.

Школа радіозв’язку та електроніки функціонує у нашому місті впродовж місяця. Тут діти можуть всебічно розвиватися, зокрема, виходити на зв’язок з радіолюбителями з різних точок планети, вчити іноземні мови та розбиратися в радіотехніці. Заняття в радіоклубі – безкоштовні.
комментарии: 1     
Для того чтоб оставлять комментарии, вам нужно зарегистрироваться и/или войти под своим паролем
20.08.2020 | Виталий

Молодці!

MENU