Радиосвязь. Доска объявлений. Форум

UR8LV.COM

иное

В Запорізькому радіоклубі побували цікаві гості! (ФОТОРЕПОРТАЖ)

03.02.2020 11:18:49     777    Николай - UR6QV
У неділю вранці в Запорізькому радіоклубі було дуже людно!
Адже до нас завітали Сергій та Юлия Гунцева з 11-річним Даніелем, Світлана Богдзієвич з донечкою Марією, донька легендарної радистки Ніни Терентівни Мулєнко (позивний UY5CZ) Олена Іваненко з 9-річним сином Андрієм, а також Гліб Філіппов.

Гостей радо зустрічали технічний директор клубу Вольдемар Лєвченко (UR5QW), керівник Запорізького підрозділу Ліги радіоаматорів України Олег Лижник (UT3QZ), директор та засновник Першої консалтингової компанії Станіслав Бут (US5QCV), головний інженер Запорізької філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Андрій Герасименко (UR4QFP) та керівник організації Микола Папіровський.

Упродовж цікавої екскурсії Олег провів для присутніх майстер-клас з роботи телеграфною азбукою Морзе ("морзянкою") на диапазоні 40 метрів - 7 МГц, а Вольдемар Іванович запросив на горище у самесеньке серце радіостанції - невеличке поле короткохвильових та ультракороткохвильових антен, за допомогою якого нас щодня чують радіоаматори Австралії та Японії, у Африці та Сполучених Штатах Америки.

А які гарні краєвиди відкриваються з даху Запорізького радіоклубу! Адже ми знаходимось в одній з найвищих місцевостей Запоріжжя - у будівлі ТСО України. Гості не втрималися від ефектної фотосесії!

Світлана Богдзієвич дуже зацікавилася роботою обласної колективної аматорської радіостанції (позивний UR4QZZ). Вона з задоволенням, затамувавши подих, спостерігала за активністю на аматорських діапазонах, здійснила подорож у найвіддаленіші куточки нашої планети!

Приєднуйтесь до нас! Ми завжди ради гостям! Знаходимось у висотному будинку за адресою: проспект Соборний, 158-Б. Швидкісний ліфт миттю домчить Вас на 8 поверх, де розташований Запорізький радіоклуб. Але повідомте про свій візит трохи заздалегідь!
комментарии: 0     
Для того чтоб оставлять комментарии, вам нужно зарегистрироваться и/или войти под своим паролем
MENU