Радиосвязь. Доска объявлений. Форум

UR8LV.COM

иное

Як проходить засідання КТК у Запорізькому радіоклубі (ФОТО, ВІДЕО)

25.02.2020 18:56:28     537    Николай - UR6QV
У неділю, 23 лютого, в Запорізькому радіоклубі відбулося друге засідання кваліфікаційно-технічної комісії (КТК) по Запорізькій області під головуванням досвідченого короткохвильовика Валерія Валентиновича Агєенка (позивний UT5PI).

До складу комісії увійшли відомі радіоаматори: завідувач кафедрою мікроелектронних інформаційних систем інженерного інституту Запорізького національного університету професор Сергій Хрипко (UR9QQ), технічний директор Запорізького радіоклубу Вольдемар Лєвченко (UR5QW), один з найстаріших радіоаматорів Запоріжжя Юрій Пирог (UT4QA), меценат та незамінний волонтер Запорізького клубу Євген Хіміч (UR0QE) та керівник організації, начальник колективної радіостанції (UR4QZZ) Микола Папіровський (UR6QV).

Молоді та перспективні радіоаматори Павло Малюк US5QVH, Євген Дворецький UR3QEH та Павло Кришталь UR3QPB успішно склали кваліфікаційний іспит за програмою оператора аматорської радіостанції другої категорії та невдовзі отримають свої оновлені персональні Дозволи на роботу в радіоаматорському ефірі.

Іспити проходили у теплій, дружній атмосфері у формі бесіди. По завершенні заходу учасники не поспішали розходитися. Вони знайомилися один з одним, активно спілкувалися, обговорюючи різноманітні технічні питання. А потім лишилися на майстер-клас з виготовлення VHF/UHF антен від Сергія Бадло UR3QQJ.

Наступне засідання кваліфікаційно-технічної комісії відбудеться у березні. Про дату та час буде повідомлено додатково. Чекаємо на всіх бажаючих!
Довідки за телефоном (098)494-46-85 – Валерій Валентинович.

ПОСИЛАННЯ НА ВІДЕО

73! de UR6QV / UR4QZZ Team
Запорізький радіоклуб
комментарии: 0     
Для того чтоб оставлять комментарии, вам нужно зарегистрироваться и/или войти под своим паролем
MENU